pleur.

Over ons

Pleur. bevindt zich aan de Bergselaan 291A in Rotterdam Blijdorp. Het is een knusse, huiselijke winkel waar lekkere koffie, mama's cake en oma's appeltaart, leuke cadeautjes,  workshop en vintage meubelen allemaal samen komen.  Ook voor een voedzaam ontbijt of lekkere lunch kun je hier goed terecht.

Danielle Hoogendoorn en Elise Hoogendoorn zijn zussen met passie voor vintage. De ouders van de zussen hebben een huis in Frankrijk en elke keer zomer kwamen de zussen terug met allerlei schatten van plaatselijke markten. Maar op een gegeven moment stonden de huizen van beide dames helemaal vol.  Hoe leuk zou het zijn om alle leuke vondsten mee naar huis te nemen en in hun eigen winkel ten toon te stellen?! En zo is de winkel Pleur. ontstaan. 

De hele familie wordt opgetrommeld om te helpen in de winkel. Danielle staat over het algemeen in de winkel en haar zus Elise helpt regelmatig in de weekenden. Als de ouders van de meiden in Frankrijk zijn kopen zij alle vintage meubelen, na strenge keuring door de zussen, in. En oma bakt alle lekkere appeltaarten en opa word opgetrommeld om de appel te schillen.